Over Vriendjes

   Hallo, mijn naam is Jeanet Wilde-Dieters.

   Ik ben zelfstandig gastouder.
Al bijna 17 jaar verzorg ik Vriendjes  kinderopvangopvang in een flexibele, kleinschalige, huiselijke vorm, waarbij het gaat om dagopvang van 0 tot 4 jaar.

Sinds Januari 2015 mag ik me Erkende VVE kiki gastouder noemen.

Ik ben getrouwd met Rens Wilde en samen hebben wij drie kinderen. Loes van 17 jaar oud en een tweeling Daan en Floor van 13 jaar oud. Ons gezin werd afgelopen zomer compleet met onze boeren fox Jip.

Mijn kracht is dat ik erg flexibel ben en dat ik niet met dagdelen werk maar met uren. Dit is het grote voordeel van het gastouderschap boven de meeste kinderdagverblijven.

Uw kind draait hier  gewoon mee in het huisgezin. We gaan naar de winkel,  we gaan naar de Genneper parken en spelen veel buiten. De eendjes en de speeltuin worden vaak door ons bezocht. Daarnaast hebben we een heerlijke tuin waar we als het weer het toe laat al heel snel buiten spelen. De tuin is kindvriendelijk en veilig. We verbouwen in de zomer groente en fruit, en daar waar kan mag ieder kind mee helpen. Onze konijntjes Tommy, Binky, Indy, Loeki, Bibi, Miffy, Pippy ,Olly, Abby en Bliep vinden alle kindjes lief en zeker als ze iets lekkers krijgen. Bij ons mag een kind gewoon kind zijn, ontdekken en zelf spelen.

Op onze website proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van Vriendjes Kinderopvang en wat deze te bieden heeft.
Mochten er toch nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.